• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У спортшколі відбувся міжнародний боксерський турнір пам’яті захисників

eye

262

01.04.2024 14:04

RSS

30 березня 2024 року за сприяння міського голови Миколи Юрчишина у патнерстві з Хмільницькою районною федерацією боксу, Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради у Хмільницькій дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся  1-й Міжнародний турнір пам’яті загиблих захисників та захисниць України з боксу серед юнаків 2005-2013 років народження.

Учасниками турніру, окрім господарів - вихованців Хмільницької спортшколи, були команди-гості з Республіки Молдова, Іллінецької, Могилів-Подільської та Немирівської територіальних громад.  

Почесними гостями спортивного заходу виступили: Роман Головащенко  – український професійний боксер; президент боксерського клубу «Золота рукавичка» Олександр Маслєніков, депутат обласної ради, співзасновник Хмільницької районної федерації боксу Руслан Терещук; майстер спорту з боксу Михайло Петровський.

Основними критеріями оцінки турніру з боксу було засвоєння навчально-тренувального матеріалу, участь у поєдинках, результат.

Організатори та учасники турніру вдячні захисникам і захисницям за можливість проводити спортивні поєдинки та спортивно зростати.

За інформацією Хмільницької ДЮСШ

Назад до розділу