• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З увагою до дітей, які постраждали від воєнних дій

eye

191

02.04.2024 14:43

RSS

2 квітня 2024 року у приміщенні Хмільницького міського центру соціальних служб відбулася Координаційна зустріч за участі представників Благодійного Фонду «Посмішка.ЮА», Служби у справах дітей Хмільницької міської ради, Хмільницького міського центру соціальних служб.

На зустрічі йшлося про питання взаємодії під час організації надання різних видів допомог та послуг внутрішньо переміщеним сім’ям та дітям, які постраждали від воєнних дій та збройних конфліктів на території України.



Окрім того, кейс-менеджерами Центру соціального супроводу  Благодійного Фонду «Посмішка.ЮА» проведено реєстрацію дітей з сімей ВПО, які потребують допомоги у вирішенні актуальних питань, отримання психосоціальної підтримки.

Захід відбувся в межах реалізації проєкту "Поліпшення благополуччя та стійкості постраждалих дітей і громад шляхом розширення доступу до інтегрованого захисту дітей, психологічного здоров’я та психосоціальної підтримки”, який реалізується у Хмільницькій громаді БФ «Посмішка.ЮА» у партнерстві з представництвом міжнародної організації Save the Children у Вінницькій області.

Хмільницький міський центр соціальних служб

 

Назад до розділу