• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Мужнім слава - Сергій КРАВЧУК, Віталій ШЕЛУДЬКО

eye

112

04.04.2024 11:00

RSS

Сьогодні, 4 квітня 2024 року, у залі засідань Хмільницької районної державної адміністрації відбулася церемонія вручення державних нагород сім'ям захисників України, загиблим на російсько-українській війні, уродженцям Хмільницької та Уланівської громад.

За дорученням Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина участь у пам'ятному заході взяв заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Хмільницька міська рада Андрій Сташко.

Згідно з Указом Президента України від 03.11.2023 №732 за особисту мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня солдата КРАВЧУКА Сергія Леонідовича (посмертно).

Згідно з Указом Президента України від 01.05.2023 № 256 за особисту мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня солдата ШЕЛУДЬКА Віталія Анатолійовича (посмертно).

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України від 03.01.2024 №14 відзначений почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «КОМБАТНИЙ ХРЕСТ» солдат ШИЛО Богдан Юрійович (посмертно).

Мужні навічно в пам’яті!

Честь і слава мужнім!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

#живі_поки_памятаємо_хмільницька_тг

#заМужність_посмертно

Назад до розділу