• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Живі, поки пам’ятаємо – Віталій КОЛОМІЄЦЬ

eye

159

10.04.2024 11:34

RSS

7 квітня 2024 року минула друга річниця загибелі на російсько-українській війні старшого лейтенанта Коломійця Віталія Миколайовича.

Народився Віталій Миколайович 28.07.1986 року в місті Хмільник.

В 1988 році разом із батьками переїхав на проживання в с. Новоданилівка, Казанківського району, Миколаївської обл. Там же в 2003 році закінчив Новоданилівську середню школу, згодом вступив в Миколаївський педагогічний інститут на фізико-математичний факультет.

У 2008 році закінчив інститут і розпочав свою трудову діяльність вчителем фізики та інформатики в с. Миколаївка, Казанківського району Миколаївської області.

У 2014-2015 році був призваний для проходження військової служби. Через рік повернувся на роботу - вчителем, проте в 2016 році підписав контракт і розпочав службу в 25 окремій десантно- штурмовій бригаді. Був командиром окремої десантно- саперної групи.

Неодноразово виїжджав в зону АТО. Мав нагороди та грамоти. Війна застала Віталія на службі в Донецькій області. Віталій Миколайович, вірний військовій присязі, загинув 07.04.2022 року під Авдіївкою.

Нагороджений нагрудними знаками «За військову доблесть», «За зразкову службу». Отримав Почесну відзнаку голови Дніпропетровської обласної ради. Отримав відзнаку Міністерства Оборони України. Посмертно нагороджений орденом за мужність ІІІ ступеня.

Вічна пам’ять і слава захиснику України!

Вічна пам’ять і слава всім, хто віддав своє життя за свободу, мир і незалежність своєї Батьківщини.

За інформацією Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу