• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Атестація освітян - джерело педагогічної майстерності

eye

105

12.04.2024 14:57

RSS

8 і 9 квітня 2024 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.

Атестація керівних та педагогічних кадрів закладів освіти громади проходила згідно нового Положення про атестацію педагогічних працівників, яке набуло чинності з 1 вересня 2023 року.

Атестаційна комісія ІІ рівня проатестувала 23 педагогічних працівники, з яких 8 – керівники закладів освіти, 12 – педагоги закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, 2 – фахівці Інклюзивно ресурсного центру, 1 - консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради.

Освітяни презентували досвід роботи та досягнення у міжатестаційний період, що дало змогу членам атестаційної комісії об’єктивно оцінити їх професійні компетентності, виокремити напрямки особистісного розвитку та прийняти такі рішення:

- відповідають займаній посаді – 11 педагогів;

- присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії» - 1 педагог;

- підтвердити кваліфікаційну категорію «спеціаліст І категорії» - 1 педагог;

- присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст ІІ категорії» - 5 педагогів;

- підтвердити тарифний розряд – 5 педагогів.

Атестаційна комісія також розглянула подання закладів освіти щодо відзначення педагогічних працівників грамотами та відомчими нагородами Міністерства освіти та науки України.

Результати атестації свідчать про систематичне підвищення фахового рівня освітян, розвиток їх творчого потенціалу та є стимулом для подальшого професійного зростання.

Вітаємо колег з проходженням атестації та бажаємо успіхів у педагогічній діяльності.

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Хмільницької міської ради»

Назад до розділу