• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

"Живі, поки пам'ятаємо" - Юрій МЕЛЬНИК

eye

115

17.04.2024 09:12

RSS

17 квітня минає рік, як обірвалось життя нашого захисника Мельника Юрія Івановича.

Юрій Іванович народився 25 червня 1973 року в селі Голодьки Хмільницького району Вінницької області.

Навчався у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 м. Хмільник Вінницької області. Після закінчення 9-го класу вступив у Вінницький медичний фаховий коледж імені академіка Заболотного. Після закінчення коледжу у 1992 році пішов працювати у Хмільницьке відділення екстреної медичної допомоги фельдшером.

У 2015 році був мобілізований в зону АТО на 1,5 року, після чого продовжив далі працювати у Хмільницькому відділення екстреної медичної допомоги.

У вересні 2019 року заключив контракт для проходження військової служби в зоні АТО на 6 місяців і знову повернувся до роботи у відділення екстреної медичної допомоги.

З перших днів війни був призваний до ЗСУ, служив у 120 саперній бригаді.

Юрій Іванович помер 17 квітня 2023 року у м. Дружківка Донецької області. За час служби у Збройних Силах України зарекомендував себе відповідальним та дисциплінованим військовослужбовцем. В ході виконання бойових завдань проявив вірність військовій присязі, стійкість та героїзм.

Вічна пам’ять і слава захиснику! Вічна пам’ять і слава всім тим, хто віддав своє життя за свободу, мир і незалежність української держави.

За інформацією Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради

Назад до розділу