• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Співробітництво та допомога - наші цінності

eye

162

18.04.2024 11:37

RSS

З нагоди 106-ї річниці заснування Українського Червоного Хреста дякуємо, що ми разом із Хмільницькою Міськрайонною Організацією поділяємо спільні соціальні цінності та у партнерстві реалізуємо важливі для людини ініціативи!

Хмільницька міськрайонна організація Українського Червоного Хреста бачить свою діяльність у співпраці з громадою, державою, бізнесом та неприбутковим сектором, тому був підписаний Меморандум про співпрацю з Хмільницькою міською радою.

Результатом дієвої співпраці є допомога вразливим верстам населення на основі потреб населення Хмільницької громади.

Наша організація завдяки Програмі BraVo отримала гуманітарний вантаж у вигляді Pampers від Вінницької обласної організації Українського Червоного Хреста для різних вікових категорій, і вже почала видавати за потребою мешканцям Хмільницької громади.

Дякуємо міському голові Миколі Васильовичу Юрчишину у допомозі в отриманні гумвантажу та його небайдужості до мешканців громади, а саме: до осіб з інвалідністю, людей, які досягли 80-річного віку та громадян, які не мають можливості за станом здоров’я особисто звернутись за допомогою.

Дякуємо нашим волонтерам за щоденну допомогу людям! Ви найкращі!Ми разом дбаємо про кожного!

Ми щодня докладаємо багато зусиль для надання допомоги та підтримки людей, які її потребують. Ми завжди відкриті до співпраці з органами місцевого самоврядування іншими громадськими організаціями, бізнес структурами та небайдужими громадянами, які готові допомагати людям, які потребують допомоги.

Ми поруч!

За додатковою інформацією звертайтесь за адресою: Хмільницька міськрайонна організація, м.Хмільник, вул. Столярчука, 17, тел.067 199-17-11.

Долучайтеся до Червоного Хреста у інших соціальних мережах:

Instagram - https://instagram.com/redcrossukraine

Telegram - https://t.me/UkrainianRedCross

Website - https://redcross.org.ua/

За інформацією Хмільницької міськрайонної організації Українського Червоного Хреста

Назад до розділу