• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Для здоров'я жителів громади

eye

107

18.04.2024 16:11

RSS

Спірометрія - найбільш простий, доступний і високоінформативний на сьогоднішній день метод дослідження прохідності дихальних шляхів.

За сприяння міського голови Миколи Юрчишина та коштом місцевого бюджету придбано спірограф “Heaco” - пристрій, що дозволяє досліджувати функції зовнішнього дихання.

Цей пристрій успішно зарекомендував себе у сфері пульмонології для діагностики та контролю бронхіальної астми, хронічної обструктивної хвороби легень, оцінки дихальної системи під час інших захворювань.

Усі бажаючі, які мають проблеми з бронхолегеневою системою, а також діти, яким потрібна спірографія для вступу у ВНЗ, можуть пройти обстеження у КНП "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги",  що знаходиться за адресою: м. Хмільник, вул.Чорновола В'ячеслава,64.

Для цього потрібно лише записатися у реєстратурі або за номерами телефонів: +380 (4338) 2 33 33, +380 (097) 62 64 008, +380 (063) 69 02 108.

Окрім того, за вказаними номерами телефонів можна отримати консультацію щодо підготовки до обстеження на спірографію.

Усім задекларованим пацієнтам КНП «Хмільницький ЦПМСД» спірографія проводиться безкоштовно, а незадекларованим пацієнтам - на платній основі, відповідно до прейскуранту платних медичний послуг, що надаються КНП «Хмільницький ЦПМСД».

За інформацією КНП "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради  

Назад до розділу