• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Пам'ятаємо! Шануємо! Вдячні! - Юрій МЕЛЬНИК

eye

125

19.04.2024 15:17

RSS

19 квітня 2024 року відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки на честь фельдшера з медицини невідрадних станів Хмільницького відділення філії «Хмільницька СЕМД», воїна – захисника, військовослужбовця, старшого сержанта Юрія Івановича МЕЛЬНИКА, який віддав своє життя за територіальну цілісність, суверенітет, незалежність, спокій та мирне майбутнє України.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні рідні, друзі, колеги загиблого, представники влади та духовенства.

Честь відкрити пам’ятну дошку, встановлену на будівлі приміщення Хмільницького відділення екстреної медичної допомоги, було надано татові Героя Івану Олександровичу та братові Олександру Івановичу.

Благочинний храмів Хмільницького благочиння Вінницько-Тульчинської єпархії Православної Церкви України отець Іван Пукас відслужив чин заупокійної панахиди та освятив меморіальну дошку.

Зі скорботними словами до присутніх звернувся заступник міського голови Андрій Сташко - «Сьогодні ми відкрили пам’ятну дошку, щоб ніколи не забувати, завдяки кому можемо прокидатися, ходити до школи, виховувати дітей, вести відносно мирне життя. Ще на одній будівлі нашої громади з’явився пам’ятний знак, який знову і знову буде нагадувати нам про війну, про Героя, який загинув, захищаючи незалежність нашої держави».

Хвилиною мовчання і покладанням квітів присутні віддали шану пам’яті загиблому Герою Юрію Івановичу та всім загиблим захисникам України.

За інформацією Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради

Назад до розділу