• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

144 хмільничани взяли участь у забігу на підтримку ЗСУ

eye

197

03.05.2024 09:04

RSS

1 травня 2024 року в міському парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Забіг до 10-річчя започаткування Цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України».

Захід одночасно проходить з 1 по 9 травня у всіх обласних центрах та містах України, у рамках якого передбачається подолання дистанції 100 м, 500 м, 1000 м, 3000 м та 5000 м.

Метою заходу є організація в умовах воєнного стану оздоровчої рухової активності, шляхом залучення до бігу всіх категорій цивільного населення територіальної громади, що не входять до районів бойових дій та благодійна підтримка військовослужбовців Збройних Сил України.

До участі у заході долучилися усі бажаючі мешканці міста, учні закладів загальної середньої освіти Хмільницької міської ради, ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти», ДНЗ «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» та гості територіальної громади.

У заході зареєструвалися та взяли участь 144 учасники.

Хвилиною мовчання вшановано захисників та захисниць України, які віддали своє життя за наше майбутнє.

Перед початком Забігу зробили загально-підготовчі вправи, які провела координатор соціального проекту «Активні парки» Тая Фельдман.

По завершенню Забігу усі учасники отримали заохочуючі подарунки від спонсорів.

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу