• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До Великодня – з добром та увагою

eye

197

03.05.2024 12:03

RSS

Благодійну акцію з видачі продуктових наборів до Великодня завершено. Акція проводилась для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, які обслуговуються у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради.

Працівники територіального центру та старости старостинських округів з 25 квітня по 3 травня відвідували за місцем проживання одиноких, самотніх та малозабезпечених підопічних та вітали зі світлим святом Воскресіння Христового.

 

Всього вручено близько 500 продуктових наборів та запашних пасок, 230 з яких отримали мешканці сільських населених пунктів.

Акція проводилася завдяки співпраці Хмільницької міської ради та агропромхолдингу «АСТАРТА-КИЇВ» в рамках проєкту «Курс на Незалежність 2.0», який реалізується спільно з Урядом Німеччини – Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку, німецьким банком розвитку DEG та партнером з впровадження Благодійним фондом «Повір у себе».

У квітні територіальним центром отримано чергову партію благодійної допомоги від 4 переможців конкурсу на загальну суму 241,5 тис. грн., а саме від:

- ФОП Гуменюк Віталій Мирославович (продуктові набори на суму 78,3 тис. грн.);

- ФОП Буликов Євгеній Миколайович (ковбасні вироби на суму 41,4 тис. грн.);

- ФОП Коробко Сергій Юрійович (продуктові набори на суму 70,2 тис. грн.)

- ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» (2950 кг борошна на суму 51,6 тис. грн.).

Територіальний центр висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до благодійної ініціативи, а саме:

- надавачам благодійної допомоги Гуменюку Віталію Мирославовичу, Буликову Євгенію Миколайовичу, Коробку Сергію Юрійовичу та Баранюку Ігорю Георгійовичу за злагоджену співпрацю та надану допомогу;

- Сташку Василю Михайловичу за благодійні випечені запашні паски у кількості 500 шт.;

- старостам старостинських округів за доставку продуктових наборів підопічним терцентру, які мешкають в сільських населених пунктах.

Особливу подяку висловлюємо Хмільницькому міському голові Миколі Юрчишину за підтримку діяльності територіального центру та постійну турботу про одиноких, самотніх та малозабезпечених громадян.

Вітаємо зі світлим святом Христового Воскресіння!

Нехай передзвін Великодніх дзвонів принесе лише благі вісті. Хай ваші серця наповняться радістю, хай віра допомагає вам долати труднощі. Бажаємо міцного здоров’я, Божої благодаті, а головне МИРУ й ПЕРЕМОГИ нашій Україні!

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

Назад до розділу