• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Про інструменти участі громади: вільний діалог

eye

64

10.05.2024 09:08

RSS

Чомусь складається такий стереотип, що до влади не завжди можна звернутися, що голос допомоги може бути не почутим, отже питання, які важливо вирішити, так і залишаються відкритими? А з цим у суспільстві нашаровується думка - «чиновники людей не чують».

У нас, в Хмільницькій міській раді, не так! Ми разом із громадою шукаємо можливості для зрозумілої взаємодії, стараємося пояснити громадянам як і до кого звернутися зі своїм запитом, з розумінням прав людини, посадових обов’язків і закріплених повноважень органу місцевого самоврядування.

Вчора, 9 травня, в Центрі активності громадян Хмільницької міської територіальної громади відбувся неформальний діалог посадових осіб міської ради в «жіночому колі».

Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради Наталія Мазур разом із начальником Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради Іриною Тимошенко, начальником відділу розвитку сільського господарства Лілією Денисюк, адміністратором Управління "ЦНАП" Хмільницької міської ради Оленою Зелінською та директором міського центру соціальних служб Тетяною Войтенко в форматі «вільної кави» відверто поговорили з жінками ВПО та пояснили інструменти участі жителів громади у вирішенні актуальних питань.

Захід проводився в рамках проєкту «Посилення голосу жінок в громадах», що реалізується ГО «ВІСь» у партнерстві з CARE.Ukraine.

Було затишно, щиро та важливо почути кожну. На запитання учасниць посадовці відповіли, а з найбільш затребуваних тем разом спланували цільові зустрічі з профільними структурами на найближчий час.

Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу! Сподіваємося, далі буде…

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу