• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відвідали 8 неблагонадійних родин у громаді

eye

118

13.05.2024 15:18

RSS

9 травня 2024 року на території Хмільницької міської територіальної громади працівниками служби у справах дітей Хмільницької міської ради спільно з працівниками сектору ювенальної превенції Хмільницького районного відділу поліції, Хмільницького міського центру соціальних служб та Хмільницького районного сектору ДМС України проведено профілактичний рейд «Неблагополучна сім’я».

Під час рейду обстежено умови проживання 8 сімей, в яких проживає 20 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Перевірено наявність дитячого одягу та взуття, що відповідає сезону, продуктів харчування, умови в яких проживають діти, наявність у дітей старших 14 років паспорта, наявність у гр. російської федерації дійсних документів, що дають право на проживання в Україні.

З батьками дітей, в черговий раз, проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, створення належних умов для проживання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав та наголошено про відповідальність, яка настає за неналежне виконання батьківських обов’язків з виховання дітей.

За результатами проведення профілактичного заходу працівником Хмільницького районного відділу поліції на матір двох дітей складено протокол на притягнення її до адміністративної відповідальності за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

Назад до розділу