• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Профілактичні зустрічі в Порицькому окрузі

eye

137

14.05.2024 09:47

RSS

13 травня 2024 року працівники служби у справах дітей Хмільницької міської ради спільно з працівниками Хмільницького районного відділу поліції, Хмільницького міського центру соціальних служб провели профілактичний захід по сім’ях, які проживають у селах Порик та Курилівка (Порицький старостинський округ).

Під час заходу відвідано 5 сімей, в яких проживає 13 дітей та перевірено їх умови проживання. 

За результатами проведення заходу працівниками поліції складено 2 адміністративних протоколи на батьків про вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за не належне виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей, які буде направлено для розгляду до Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області.

Також працівниками служби у справах дітей Хмільницької міської ради та Хмільницького районного відділу поліції з учнями 8-11 класів Порицького ліцею проведено профілактичний захід щодо попередження вчинення дітьми адміністративних та кримінальних правопорушень.

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу