• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговому засіданні виконкому міської ради

eye

177

14.05.2024 14:56

RSS

14 травня 2024 року міський голова Микола Юрчишин провів у Хмільницькій міській раді позачергове засідання виконавчого комітету.

На засіданні вирішено 28 питань зі сфери провідних галузей управління громадою.

Зокрема, унормовано рішення, що регулюють безпекові питання в частині створення органів з евакуації та міської субланки районної ланки територіальної підсистеми цивільного захисту населення.

Вирішено 15 питань в інтересах дітей та дотримання їхніх прав: п’ятьом дітям надано статус «дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів»; двом дітям надано статус «дитина, позбавлена батьківського піклування» та призначено опікунів; дотримано майнові права дитини.

Дві сім’ї учасників бойових дій та дитину, позбавлену батьківського піклування, за їхніми клопотаннями взято на квартирний облік при виконкомі.

Погоджено фінплан КП «Аптека №265 та дозволено КНП  "Хмільницька центральна лікарня" Хмільницької міської ради складування на території будівельних матеріалів для безперебійного забезпечення теплом.

Затверджено склад комісії, що уповноважена здійснювати комплексне визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг.

Затверджено План заходів щодо складання прогнозу бюджету громади на 2025 - 2027 роки.

Ухвалено рішення про відзначення Подяками Хмільницького міського голови сестер медичних та лікарів загальної практики - сімейних лікарів з нагоди професійних свят.

Розглянуто заяви голів вуличних і будинкових комітетів та погоджено персональний склад органів самоорганізації населення.

Дозволено Комунальному закладу "Будинок культури" Хмільницької міської ради передачу в оренду приміщення для проведення благодійного концерту з дотриманням заходів безпеки.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

#офіційно #виконком_вирішив  #Хмільницькийміськвиконком

Назад до розділу