• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Екосвіт міського парку оновлюється

eye

159

Новини

Раді поділитися з громадою приємною новиною: від сьогодні паркове господарство поповнилося ще двома фазанами. Їх для втіхи відвідувачів парку подарував хмільничанин, голова Хмільницької районної організації Українського товариства мисливців і рибалок Михайло Кучмар.
  • Зараз триває будівництво приміщення для  господарського утримання птахів,  тож фазани  житимуть у просторому вольєрі,  і ми створимо необхідні умови догляду за ними, - каже міський голова Сергій Редчик і дякує всім охочим допомогти у відродженні міського парку.  
Пан  Михайло Кучмар, розмовляючи з нами, повідомив, що дуже хотів би, аби птахи стали черговими улюбленцями відвідувачів парку, особливо найменших, і діти ставилися до них дбайливо та з любов’ю. В цей час на прогулянку до міського парку прийшли дошкільнята із  найближчого дитсадка №7 разом зі своїми вихователями. Малюки грайливо бавилися на канатному місточку, прудко бігали алеями парку та втішалися прогулянкою на свіжому просторі. Якою ж приємною видалася розмова із найменшими хмільничанами! Діти чемно привіталися з міським головою,  охоче розповіли, що вони весело проводять час у парку, бо їм тут дуже подобається. Їм, допитливим та кмітливим, теж сподобалися нові птахи. Міський голова сказав, що  і надалі буде докладати зусиль, аби парк міста  комфортно змінювався, ставав улюбленим місцем для дозвілля і відпочинку. Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу