• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 60 сесії Хмільницької міської ради

eye

200

27.05.2024 09:21

RSS

24 травня 2024 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 60 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь  27 депутатів міської ради.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів, які віддали своє життя за Україну, і усіх невинних жертв цієї війни.

Із п’ятдесяти семи запланованих питань за пропозиціями  профільних постійних комісій  одне було знято з розгляду.

У ході пленарного засідання депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались внесення змін та доповнень до діючих міських програм. Зокрема, зміни спрямовані на забезпечення ефективно реагування на надзвичайні ситуації, безперебійного вивезення твердих побутових відходів з населених пунктів Хмільницької громади, покращення соціального становища вразливих верств населення та матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я. Ухвалено зміни до порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів окремих цільових програм.

Затверджено Програму сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин у Хмільницькій міській територіальній громаді на 2025-2029 роки, а також Порядки використання коштів бюджету громади, передбачених на фінансування заходів цієї Програми.

Депутати підтримали проєкт рішення про делегування повноважень щодо визначення суб’єктів господарювання, які здійснюють видалення побутових відходів на території громади.

Внесено зміни до загальної структури виконавчих органів та штатного розпису працівників виконавчих органів Хмільницької міської ради.

Окремими рішеннями у новій редакції затверджено статути закладів та установ освіти міської ради, структуру Комунального некомерційного підприємства «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги».

Надано дозвіл на створення вуличного комітету у місті Хмільнику по вулиці 50-річчя Перемоги та провулку Травневий.

Місцеві обранці внесли зміни до бюджету міської територіальної громади на поточний рік, затвердили договори про передачу видатків у 2024 році окремим військовим частинам.

Значна частина питань позачергової сесії стосувалась врегулювання земельних відносин. Усі проєкти рішень цього блоку підтримані депутатським корпусом.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу