• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Підтримуємо інформаційну кампанію «Листи до вільного Криму»

eye

55

29.05.2024 14:33

RSS

Триває інформаційна кампанія «Листи до вільного Криму», що покликана підтримати політв’язнів і вкотре нагадати суспільству про українських бранців кремля.

Кампанія триватиме в Україні й за її межами до кінця 2024 року. В цей період українці та громадяни інших держав можуть надіслати листи підтримки кримським політв’язням, яких незаконно утримує рф.

Як долучитися:

1. Перегляньте список політв’язнів та мапу (https://ppu.gov.ua/political-prisoners/...) з місцями їх утримання на сайті Представництва Президента України в АР Крим.

2. Напишіть листа: представтеся, розкажіть трохи про себе та чому вирішили написати. Пишіть, що відбувається довкола вас та у світі, про фільми, книжки, подорожі, природу, роботу. Розкажіть емоційні чи смішні історії, поділіться враженнями.

З інструкцією із написання листів можна ознайомитись за посиланням (https://minre.gov.ua/.../2024/02/instrukcziya_lysty-1.pdf).

Надішліть лист зручним способом:

• на поштову адресу (надсилання за кошти відправника): Центр інформації про права людини, а/с В-539, м. Київ, 01001;

• email: Free.CrimeaUA@gmail.com.

Організаторами ініціативи є Мінреінтеграції, Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, Український ПЕН, Центр прав людини ZMINA.

Назад до розділу