• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Знання диктують успішне майбутнє!

eye

317

30.04.2024 16:51

RSS

Сьогодні, 30 травня, у залі засідань міської ради відбулося свято відзначення обдарованої молоді Хмільницької міської територіальної громади, на якому вітали справжні таланти, переможців третього та четвертого етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, обласних етапів конкурсу-захисту робіт МАН, предметних турнірів, спортивних змагань та творчих конкурсів.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя, захищаючи рідну країну.

До вітального слова та нагородження талановитої молоді було запрошено міського голову Миколу Юрчишина та начальника Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталія Оліха.

Микола Васильович подякував творчим обдаруванням та їх наставникам за те, що в такий непростий час знаходять можливість займатися улюбленою справою, беруть участь в конкурсах, фестивалях, змаганнях, стають переможцями та гордістю громади. Побажав, щоб наша молодь навчалася і реалізувала свої мрії під мирним небом України.

Обдарована молодь отримала подяки та сертифікати на грошову премію, а на знак вдячності діти подарували міському голові подяку та ляльку-мотанку, як пам’ятний оберіг українського роду.

Вітаємо юну плеяду ерудованих, талановитих, успішних та бажаємо подальших звершень і нових перемог!

 Управління освітимолоді та спорту Хмільницької міської ради 

Світлини - Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу