• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Дбаємо про ментальне здоров'я громади

eye

83

07.06.2024 10:11

RSS

Хмільницька громада є учасницею проєкту «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що реалізує міжнародна організація PАTH (Програма оптимальних технологій в охороні здоров'я) та фінансує Агентство США з міжнародного розвитку USAID.

Проєкт надає підтримку жителям громади щодо впровадження програми ментального здоров'я та покращення доступу громадян до послуг з ментального здоров'я.

У межах проєкту розробляється місцевий План заходів щодо охорони психічного здоров'я та забезпечення психосоціальної підтримки.

5 червня в Центрі активності громадян Хмільницької міської територіальної громади відбулася робоча нарада за участі посадових осіб профільних підрозділів, представників /представниць медичної, соціальної та освітньої сфер, психологів, а також громадських організацій.

Під час командної роботи з консультантами проєкту узгоджено пріоритетні завдання і заходи плану за напрямками та визначено відповідальних фахівців з числа відділу з питань охорони здоров'я, відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради, центру первинної медико-санітарної допомоги, психологів та громадських організацій за взаємодію з проєктом.

Консультанти проєкту підсумують спільні напрацювання Плану заходів і незабаром надішлють документ визначеним відповідальним фахівцям для можливого доповнення та узгодження.

Матимемо відпрацьований формат документа - представимо його громадськості.

Слідкуйте за публікаціями на офіційних сторінках міської ради.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу