• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Привітали працівників і ветеранів текстильної та легкої промисловості

eye

143

07.06.2024 14:00

RSS

6 червня 2024 року з нагоди Дня працівників текстильної і легкої промисловості (9 червня) за ініціативи міського голови Миколи Юрчишина  уперше за багато років були вручені Подяки Хмільницького міського голови колишнім працівникам ВАТ «Хмільницька бавовняна прядильно-ткацька фабрика», яка остаточно припинила своє функціонування ще в лютому 2003 року.
Дванадцять ветеранів, які багато років свого життя віддали цій фабриці, за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок свого часу у створення конкурентоспроможної якісної продукції місцевого виробництва, добросовісне виконання службових обов’язків отримали відзнаки за домашньою адресою.

Люди були вдячні, розчулені, схвильовані, ба навіть вражені тим, що про них згадали. Вони і на сьогодні, через понад 20 років, знають хто і де живе, хто ще працює. З тихим смутком в очах вони згадували свою самовіддану працю і свій рідний трудовий колектив.

Цього ж дня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик привітав та вручив Подяки Хмільницького міського голови з нагоди професійного свята десятьом працівникам ПрАТ «Хмільницька швейна фабрика «Лілея» та її незмінному керівнику Анатолію Матюху за багаторічне успішне керівництво та підтримку фінансової стабільності фабрики, вагомий особистий внесок у збереження і зміцнення виробничого потенціалу, вирішення актуальних управлінських питань, забезпечення ефективних результатів діяльності та міжнародну співпрацю.
Працівники фабрики були відзначені й подяками від профспілкового комітету.

Приємно було бачити щирі усмішки на обличчях трудівниць, які почули на свою адресу стільки приємних слів вдячності та захоплення за їхню нелегку працю.

Нагадаємо, що цьогоріч «Лілея» відзначила поважний ювілей – 80 років від дня заснування фабрики.
Наразі на швейному підприємстві функціонує експериментальний, підготовчо-розкрійний і три пошивочних цехи та працює 234 працівники. Основною спеціалізацією є пошиття  верхнього жіночого та чоловічого одягу: пальто, куртки, тренчі та жакети.
З професійним святом, працівники текстильної та легкої промисловості! Щедрих професійних та життєвих успіхів, а нашій країні – перемоги і миру! 

 

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу