• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

"Живі, поки пам'ятаємо" - Руслан ЗЕЛЕНИЙ

eye

46

11.06.2024 13:55

RSS

11 червня 2024 року минає перша річниця з дня загибелі захисника України Зеленого Руслана Олексійовича. 

Руслан Зелений народився в селі Думенки Хмільницького району Вінницької області (нині Лозівський старостинський округ Хмільницької громади).

Закінчив Лозівську середню школу, Кам’янець-Подільський індустріальний коледж за спеціальністю «Відкрита розробка корисних копалин, гірничий інженер», Дніпропетровський національний гірничий університет за спеціальністю «Технік-технолог по розробці родовища та корисних копалин, гірничий інженер». Працював у ТОВ «Гніванський гранітний кар’єр» начальником дільниці «Вінницьке БЗВ».

26 лютого 2022 року пішов на війну добровольцем. Спочатку служив у військовій частині 3008.

28 вересня 2022 року перевівся на службу в батальйон оперативного призначення Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії  України.

Руслан Зелений відданий військовій присязі на вірність Українського народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув  18 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області.

Вічна слава захиснику України! Вічна пам’ять і слава всім, хто віддав своє життя за свободу, мир і незалежність України. 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Світлини: Філія сільський клуб с.Думенки

Назад до розділу