• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Дні Сталої Енергії-2024: ми перетнули "екватор"

eye

284

13.06.2024 17:08

RSS

За розпорядженням міського голови Миколи Юрчишина в Хмільницькій громаді проводяться Дні Сталої Енергії в рамках Європейського Тижня Сталої Енергії відповідно до Угоди мерів щодо Клімату та Енергії. Заходи проходять під гаслом «Хмільницька громада на шляху до «зеленої» трансформації. Декарбонізована та конкурентоспроможна громада».

З 11 червня в Будинку культури проходить виставка виробів «Використаним речам – друге життя». Вироби з пластику, поліетилену, використаних матеріалів представили учні дошкільних навчальних закладів, ліцеїв, центру дитячої та юнацької творчості.

В Центрі активності громадян відбулась молодіжна конференція «Сонячна та вітрова енергія».

Заступник міського голови Сергій Редчик привітав учасників заходів та по завершенню вручив подарунки.

Фахівці відділу розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту продемонстрували презентацію та розповіли учасникам про мету проведення заходів - Дні Сталої Енергії. Підписавши Угоду мерів, ми зобов’язуємось зменшувати споживання паливно-енергетичних ресурсів та впроваджувати альтернативні джерела енергії, дотримуватись ощадливого ставлення до енергоресурсів, проводити сортування сміття, яке забруднює навколишнє природне середовище.

Вчитель ліцею №2 Володимир Юртаєв вичерпно презентував та розповів, що таке сонячна та вітрова енергія,  як виробляється електрична енергія.

В запальному ритмі проведені ігри на кращі знання про екологію, також діти розгадували ребуси, активно відповідали на запитання.

Всі  учасники зарядились позитивною енергією! 

За інформацією Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Світлини: Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу