• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Дні сталої енергії-2024: підсумки

eye

194

17.06.2024 14:07

RSS

11-14 червня 2024 року у Хмільницькій громаді проводилися Дні Сталої Енергії в рамках Угоди мерів щодо Клімату та Енергії.

Метою таких заходів є завжди донести до жителів, гостей, внутрішньо переміщених осіб про необхідність ощадливого використання електроенергії, газу, води; впровадження альтернативних видів енергії: сонячної, вітрової; поводження з відходами: сортування та переробка сміття, що впливає на навколишнє природне середовище; збереження клімату.

Під час проведення заходів організовано виставку виробів «Використаним речам – друге життя», молодіжну конференцію на тему: «Сонячна та вітрова енергія», проведено гри на теми екології та енергозбереження, вікторини, майстер-класи по виготовленню виробів з пластику, використаних матеріалів, проведено вечірку в стилі «Brazil party” з виготовленням барвистих костюмів з пластику, поліетилену та запальних танців. Також проведено перегляди фільмів, мультфільмів, організовано екопрогулянку в міському парку ім.Т.Г.Шевченка та інші заходи.

 

До участі в заходах долучилися дитячі садочки, ліцеї, центр дитячої та юнацької творчості, бібліотека, кафе «ECO TOWN», кафе «KinderVille» та інші заклади.

 

Найактивніші учасники отримали подарунки та сертифікати в кафе «ECO TOWN» з організацією смачного частування.

Сподіваємося, що учасники заходів стали більш обізнаними в питаннях ощадливого використання енергоресурсів, поводженням з відходами, збереженням клімату.

Дякуємо усім за участь! Будьмо ЕКОсвідомими! 

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

 

 

Назад до розділу