• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Будьмо господарями у своїй громаді!

eye

63

17.06.2024 16:03

RSS

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради звертається до керівників підприємств, установ та організацій, власників приватних домоволодінь із проханням забезпечити своєчасне скошування трави та бур'янів на прилеглих і закріплених територіях.

Літній період особливо сприяє росту трави і бур'янів на газонах, уздовж доріг, біля приватних садиб, поряд із установами та підприємствами, на зелених зонах. Території потребують постійного догляду.

Особливу увагу звертаємо на скошування трави вздовж бордюра проїжджої частини.

Варто не допускати, щоб скошена трава потрапляла на прибордюрну частину дороги. При першому ж дощі рештки трави з водою стікають в ливневу каналізацію, що призводить до її засмічення та утворення скупчення води. Рештки скошеної трави треба прибирати!

Згідно з Правилами благоустрою громади:

- власники садиб зобов’язані скосити бур’яни на відстані 15 метрів від огорожі по периметру будинку. Якщо перед будинком є бордюр – то до бордюрного каменю.

Категорично заборонено спалювати рештки сухої трави та бур'янів.

У разі порушення Правил благоустрою за несвоєчасне скошування трави та бур'янів на прилеглих та закріплених територіях, тобто коли трава вище 10 сантиметрів, винні особи будуть притягуватися до адміністративної відповідальності із накладенням штрафу на юридичних осіб від 850 до 1700 гривень, на фізичних осіб від 340 до 1360 гривень.

Благоустрій - справа всіх і кожного!

Будьмо господарями у своїй громаді!

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради 

Назад до розділу