• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулися громадські слухання про нові тарифи на відходи

eye

106

25.06.2024 09:37

RSS

21 червня 2024 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергія Редчика відбулися громадські слухання у місті Хмільнику.

На обговорення винесено питання:

«Про намір КП "Хмільниккомунсервіс" установити середньозважений тариф на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення та видалення побутових відходів». 

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників та цивільних українців.

Питання порядку денного громадських слухань доповідав Валерій Пугач, в.о. начальника КП «Хмільниккомунсервіс».

Окремі учасники громадських слухань зауважили на недостатньо активній присутності мешканців міста для обговорення цього актуального питання, однак це не завадило плідній роботі і предметному спілкуванню. Від тих, хто виявив свою громадську позицію, було багато запитань до доповідача і щодо вивезення твердих побутових відходів, і щодо інших питань роботи комунального підприємства.

У підсумку хмільничани виявили одностайність у тому, що договори на вивезення твердих побутових відходів мають бути укладені з усіма мешканцями приватного сектору та багатоквартирних будинків.

Після жвавої дискусії присутні одноголосно підтримали Резолюцію про погодження проєкту рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради «Про встановлення тарифів на збирання, перевезення та видалення побутових відходів та середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами» із наступним доповненням: рекомендувати комунальному підприємству «Хмільниккомунсервіс» активізувати роботу щодо заключення договорів на вивезення твердих побутових відходів з усіма мешканцями приватного сектору та багатоквартирних будинків.

Головуючий Сергій Редчик подякував учасникам громадських слухань за участь та активну роботу.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Світлини: Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу