• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільник відвідали урядовці центру ментального здоров’я

eye

103

26.06.2024 09:08

RSS

21 червня 2024 року до курортного Хмільника з робочим візитом завітали представники Координаційного центру психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України разом із першою заступницею Вінницької обласної військової адміністрації Наталією Заболотною, регіональними координаторами Всеукраїнської програми ментального здоров’я та керівниками профільних департаментів.

Посадовці ознайомилися з роботою Центру життєстійкості, що розпочав роботу при КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради.

Директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Лариса Дубова разом із командою Центру життєстійкості розповіли, як простір допомагає людям, сім'ям та групам осіб адаптуватися до кризових ситуацій з єдиною метою - для поліпшення психічного здоров'я та зменшення загального рівня стресу і тривожності серед населення.

Особлива увага - психологічній роботі з військовослужбовцями, ветеранами та їхніми родинами, підтримці ВПО та незахищених верств населення. Було оглянуто, як проходить соціальна адаптація ветеранів та членів їхніх сімей за Програмою соціального відновлення в одному із санаторіїв міста Хмільника.

Нагадуємо жителям громади, що Центр життєстійкості працює за адресою: м.Хмільник, вул. Чорновола В'ячеслава, 64. Телефон +38093 288-34-56.

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

#Центр_життєстійкості_Хмільницька_ТГ

#ментальне_здоров'я #психосоціальна_підтримка

#візити_партнерства #нашДосвід #для_Людини

 

Назад до розділу