• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На черговому засіданні виконавчого комітету

eye

115

26.06.2024 14:31

RSS

26 червня 2024 року міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

Вирішено 19 питань, з яких значна частина зі сфери соціального захисту населення громади, комунального господарства та комунальної власності, а також цивільного захисту громади в умовах воєнного стану.

Зокрема, погоджено профінансувати коштом місцевого бюджету одноразову матеріальну допомогу:

- 20 громадянам - на лікування та післяопераційне лікування (49. 000 грн);

- 66 громадянам - у складному матеріальному становищі внаслідок важких життєвих обставин відповідно до висновків депутатів (204 183 грн.);

- 15 захисникам України, які отримали поранення, контузію, каліцтво, травми, захворювання під час проходження військової служби (214 988 грн);

- 5 сім'ям загиблих захисників України (103 850 грн);

- 4 громадянам - на лікування вкрай складних захворювань (180.000 грн).

Створено Комісію, що уповноважена за встановлення фактів здійснення догляду (постійного догляду), та затверджено Положення, що регламентує діяльність цього колегіального органу.

Надано жителю громади у складних життєвих обставинах соціальну послугу «догляд удома», яку надаватиме Терцентр Хмільника. 

Затверджено подання щодо доцільності призначення опікуном над особами з інвалідністю.

Розглянуто клопотання КП «Хмільниккомунсервіс про встановлення нових тарифів з управління побутовими відходами.

Керуючись Порядком розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, враховуючи Резолюцію за підсумками громадських слухань виконком ухвалив рішення:

- встановити з 1 липня 2024 року тарифи на збирання, перевезення та видалення побутових відходів, які надаються комунальним підприємством «Хмільниккомунсервіс» для населення, бюджетних установ та інших споживачів на території громади у розмірі:

- збирання побутових відходів 47,80 грн. (з ПДВ) за 1 м.куб., в т.ч. ПДВ 7,97 грн.;

- перевезення побутових відходів 30,86 грн.( з ПДВ) за 1 м. куб., в т.ч. ПДВ 5,14 грн.;

- видалення побутових відходів 54,16 грн. (з ПДВ) за 1 м.куб., в т.ч. ПДВ 9,03 грн.

Встановити середньозважений тариф на послугу з управління побутовими відходами на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади в розмірі 132,82 грн. (з ПДВ) за 1 м.куб., в т.ч. ПДВ 22,14 грн.

На підставі актів обстежень Комісії розглянуто клопотання підприємств та громадян про видалення аварійних дерев.

Погоджено:

- передати безоплатно з балансу КП «Хмільниккомунсервіс» на баланс виконавчого комітету міської ради комунальне майно - плитку для облаштування адмінтериторії в с.Куманівці Соколівський старостинський округ;

- передати, за заявою громадян, у спільну часткову власність двокімнатну квартиру для подальшої приватизації житлового фонду;

- ввести дані про жиле приміщення (квартиру) до Журналу обліку службових жилих приміщень;

- присвоїти назву поіменованому об'єкту - «Урочище Коломинське», розсташованому на земельних ділянках на території громади (за межами населених пунктів).

Затверджено Положення про введення режимів радіаційного захисту та рекомендацій щодо поведінки населення громади в разі виникнення радіаційних аварій.

На підставі подання Служби у справах дітей Хмільницької міської ради надано малолітній дитині статус «дитина, позбавлена батьківського піклування».

Схвалено проєкт рішення міської ради про бюджет на 2024 рік (зі змінами) та перелік питань порядку денного позачергової 61 сесії міської ради 8 скликання, що планується 27 червня 2024 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу