• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Центр первинної медико-санітарної допомоги - надавач соціальних послуг

eye

94

27.06.2024 09:20

RSS

Рішенням Хмільницької міської ради від 29.03.2024 року №2524 «Про затвердження мережі надавачів соціальних послуг та переліку базових соціальних послуг, що надаються в Хмільницькій міській територіальній громаді (у новій редакції)» КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради (далі - КНП Хмільницький ЦПМСД) включено до мережі надавачів соціальних послуг Хмільницької міської територіальної громади. Також  цим рішенням затверджено перелік соціальних послуг, що надаються КНП Хмільницький ЦПМСД, а саме:

  • інформування;
  • консультування;
  • соціально-психологічна реабілітація.

КНП Хмільницький ЦПМСД, відповідно до чинного законодавства, надає зазначені послуги особам/сім’ям/групам осіб, які проживають на території Хмільницької міської територіальної громади безкоштовно.

Кожен мешканець громади може звернутися до КНП Хмільницький ЦПМСД і отримати першу психологічну допомогу, скерування до потрібних служб та організацій, а також – можливість відвідувати групові заняття з психосоціальної підтримки.

Робота працівників КНП Хмільницький ЦПМСД заснована на принципах індивідуального підходу до кожної людини, гуманності, доступності, відкритості, законності, соціальної справедливості, конфіденційності та відповідальності за дотримання етичних і правових норм.

Для отримання соціальних послуг особа або її законний представник подає управлінню праці та соціального захисту населення або безпосередньо до КНП Хмільницький ЦПМСД заяву про надання соціальних послуг у письмовій або електронній формі, що складається за формою, затвердженою Мінсоцполітики, разом з документами, зазначеними у пункті 28 Порядку організації надання соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2020 року.

В разі необхідності, за додатковою інформацією звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за адресою м. Хмільник, 2-й пров. Чорновола В’ячеслава, б. 8.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу