• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 61 сесії Хмільницької міської ради

eye

147

28.06.2024 11:47

RSS

27 червня 2024 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 61 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 23 депутати міської ради, які розглянули 88 питань.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих воїнів, які віддали своє життя за Україну, і усіх невинних жертв війни.

У ході пленарного засідання депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались внесення змін та доповнень до діючих міських програм. Зокрема, зміни спрямовані на підтримку наших захисників, створення безпечних умов перебування дітей в укриттях закладів освіти міської громади, модернізацію мереж центрального водопостачання, проведення робіт з ремонту та утримання доріг та тротуарів. У питаннях соціального захисту зміни стосувались Програми «Добро», підтримки наших захисників і захисниць, підтримки сімей, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

Ухвалено зміни до порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів частини цільових програм.

Також затверджено нові програми на наступні бюджетні роки, а саме: Програму управління комунальною власністю Хмільницької громади на 2026-2028 роки, Програму розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою територій населених пунктів міської громади на 2027-2031 роки, Програму розвитку освіти на 2027-2031 роки, Програму розвитку фізичної культури, спорту та молодіжної політики на 2027-2030 роки.

Окремими рішеннями внесено зміни до штатного розпису та затвердження структури управління праці та соціального захисту населення  міської ради, затверджено адміністративну послугу «Оновлення даних в єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, що надається через управління «Центр надання адміністративних послуг» міської ради.

Внесено зміни до бюджету Хмільницької громади на 2024 рік. Затверджено в новій редакції додаток 2 «Ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та додаток 3 «Перелік пільг для фізичних осіб, наданих відповідно до підпункту 266.4 статті 266 Податкового кодексу України, із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

Значна частина питань позачергової сесії стосувалась врегулювання земельних відносин. Усі проєкти рішень цього блоку підтримані депутатським корпусом.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу