• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулася зустріч з молоддю для молоді

eye

199

01.07.2024 10:41

RSS

28 червня 2024 року відбулась зустріч молоді з м. Хмільника та старостинських округів в кількості 75 осіб. Основною метою зібрання стала співпраця виконавчих органів міської ради, Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради з молоддю Хмільницької міської територіальної громади в реалізації державної політики у молодіжній сфері та національно-патріотичному вихованні.

На початку обговорення хвилиною мовчання вшанували всіх воїнів, захисників і захисниць, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

На заході були присутні: заступник начальника Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Ірина Липень, працівники структурного підрозділу відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради – начальник відділу Віталій Пачевський, головний спеціаліст відділу Вадим Тишкевич та провідний спеціаліст Альона Панасюк, а також фахівець з розвитку волонтерства та молоді Хмільницької міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Інна Паламарчук.

Обговорили питання функціонування, організації роботи Молодіжної ради та членства в ній, облаштування молодіжного простору з метою проведення заходів і нарад для молоді та членів Молодіжної ради.

Із презентацією про Ресурсний центр «Мурашник» виступила його координаторка Юлія Килосова, яка розповіла про можливості та засоби, якими центр може забезпечити молодь з метою сприяння реалізації їхніх проєктів.

Наприкінці молодіжного «злету» розглянули питання втілення ініціатив та організації щодо відзначення Дня молоді, під час якого учасники подавали свої ідеї.

Олександр Волков та Ірина Круголькова, представники музичного колективу «AMANITA», представили молоді власний проєкт «Chill по місту», який включає в себе ряд заходів, що будуть проводитись кожної п’ятниці протягом літа.

Тая Фельдман, координаторка соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», розповіла про «Квест», який відбудеться до Дня молоді.

По закінченні заходу усім присутнім подякували за участь у зустрічі, а також ЗСУ за можливість провести захід.

 

За інформацією Відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу