• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Молодь запрошують до проєкту "Єврошколи-2024"

eye

47

02.07.2024 09:20

RSS

EU Study Days - проєкт Представництва Європейського Союзу в Україні, який надає можливість старшокласникам, студентам та аспірантам дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив.

Онлайн школа EU Study Days буде відбуватися з 05 серпня по 08 жовтня 2024 року.

До участі у Онлайн школі EU Study Days запрошуються студенти магістратури, або останнього курсу бакалаврату українських ЗВО денної форми навчання та аспіранти будь-якої форми навчання. Вік – до 25 років.

Що чекає на слухачів EU Study Days?

- 10 навчальних модулів про історію ЄС, його інституції, цінності, політики, європейську інтеграцію України тощо. Програма включає лекції від українських та європейських експертів, онлайн вебінари та інтерактивні заняття.

-  Реалізація мікропроєктів, спрямованих на поширення інформації про цінності та політики ЄС, ідеї європейської інтеграції.

-  Сертифікат про проходження програми із зазначенням тривалості навчання, кількості годин, переліку модулів, для студентів - кількості кредитів ЄКТС.

-  Участь в EU Study Days Offline School для 20 найактивніших та найуспішніших учасників з числа студентів та аспірантів.

Для участі у відборі потрібно заповнити заявку не пізніше 23:00, 20 липня 2024 року.

Посилання на заявку: https://bit.ly/eustudydays_students_06_2024

Детальніше на сторінці проєкту: https://www.eustudydays.in.ua/2024/06/10/novyj-nabir-na-navchannya-v-onlajn-shkoli-eu-study-days-2024-2/


А також на сторінках проєкту у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/EUStudyDays

https://www.instagram.com/eustudydays/

 Долучайтесь до EU Study Days 2024 та зробіть крок назустріч новим знанням!

Назад до розділу