• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Вдячні за професійність і людяність

eye

48

03.07.2024 11:53

RSS

Приємно, коли професійність і людяність йдуть поруч.

Ювенальний поліцейський Хмільницького районного відділу поліції Вадим Загребельний захищає права маленьких громадян Хмільницької громади. Вдячні йому за це.

За два роки служби у ювенальній превенції Вадим Загребельний повернув додому зниклих 36 дітей.

Старший лейтенант поліції Вадим Загребельний три роки служить у лавах Національної поліції, два з яких стоїть на захисті маленьких громадян нашої країни.

Поліцейський Хмільницького райвідділу з особливою увагою і турботою ставиться до своєї роботи. Його мета – знати, що діти, які загубилися або пішли з дому, знову в безпеці та їм нічого не загрожує. Його готовність негайно реагувати на виклики та забезпечувати безпеку дітей викликає повагу та довіру.

Один з найрезонансніших випадків, з якими працював Вадим Загребельний за час своєї роботи, був випадок катування дитини матір’ю.

«Я працюю ювенальним поліцейським не так довго, але знаю і відчуваю, що мені довіряють. Одного разу мені зателефонувала працівниця державної служби і повідомила про підозри щодо катування дитини в одному із сіл. Я одразу виїхав на місце події. На жаль, інформація підтвердилася. Зараз дитина в безпеці, а справа щодо матері слухається у суді», - згадує правоохоронець.

Дякуємо Вадиму за його самовіддану службу.

Текст та світлини: Ювенальна поліція Вінницької області

Назад до розділу