• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

«Кіно в місті» або Як молодь пізнавально відпочила

eye

178

15.07.2024 14:52

RSS

12 липня 2024 року в парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка за підтримки та сприяння Управління освіти, молоді та спорту відбувся молодіжний захід «Кіно в місті» проєкту «CHILL по місту».

Як говорив Альфред Хічкок: «Фільм — це життя, з якого вирізали нудні сцени». Ось і ми забажали прикрасити життя, щоб ви мали чудову можливість затишно і пізнавально провести час зі своїми рідними та друзями.

На літній сцені парку відбувся показ українського фільму «Мої думки тихі» режисера Антоніо Лукіча. За сюжетом фільму молодий звукорежисер Вадим отримує замовлення від клієнта з Канади з проханням записати голоси рідкісних тварин Закарпаття.

Після показу кінострічки учасники заходу мали можливість взяти участь в конкурсі та виграти подарунковий сертифікат від кінотеатру «Прем’єра» в м. Хмільник.

Офіційний кінопоказ відбувся за сприяння кінотеатру «Прем’єра» в м. Хмільник та Всеукраїнської мережі «Кіноклуб».

Організаторами заходу виступили Олександр Волков та Ірина Круголькова, представники музичного колективу «AMANITA» та автори проєкту «CHILL по місту», співорганізатором - Альона Панасюк, провідний спеціаліст відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.

Висловлюємо подяку Ресурсному центру «Мурашник», що діє за підтримки Громадської організації «Право», за допомогу у проведенні заходу.

За інформацією Відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу