• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Стендап або Як Хмільницька молодь імпровізувала

eye

103

22.07.2024 11:44

RSS

19 липня 2024 року за підтримки та сприяння Хмільницької міської ради в міському парку культури і відпочинку імені Т.Г. Шевченка відбувся креативно-інтерактивний захід «Стендап у місті» проєкту «CHILL по місту». Участь у заході взяли понад 90 представників молоді.

Учасники та учасниці мали чудову можливість виступити зі своїми стендап-номерами, проявити не лише почуття гумору та артистичність, але й спробувати себе в ораторстві та живому виступі, розповісти свої історії з насолодою і жартами, згуртувати людей щирими посмішками.

Але це не все! Приємний сюрприз чекав на стендаперів-аматорів, які виявили бажання взяти участь у конкурсі та отримати головний приз – сертифікат на суші від суші-бару «YAMA» в м. Хмільник.

Наприкінці вечора молодь мала нагоду послухати музичний виступ гурту «AMANITA», що підкорив серця глядачів.

Організаторами заходу виступили:

  • Олександр Волков та Ірина Круголькова, представники музичного колективу «АMANITA», автори проєкту «CHILL по місту»,
  • співорганізатором - Альона Панасюк, провідний спеціаліст відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради,
  • ведуча заходу Ірина Дармобита, викладач з акторської майстерності.

Висловлюємо подяку Ресурсному центру «Мурашник», що діє за підтримки Громадської організації «Право», за допомогу у проведенні заходу.

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу