• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На черговому засіданні виконавчого комітету

eye

96

25.07.2024 16:04

RSS

25 липня міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету.

Вирішено 29 питань із різних сфер розвитку громади. Значна частина ухвалених рішень - це питання соціального захисту населення та захисту прав дітей.

Враховано клопотання закладів охорони здоров'я та санаторно-курортних закладів та вирішено нагородити найбільш успішних у роботі медичних працівників.

Для контролю у сфері регулювання земельних відносин затверджено чотири акти комісії з визначення та відшкодування збитків власників землі та землекористувачів.

Урегульовано питання вартості ритуальних послуг, що надаються КП «Хмільниккомунсервіс».

Схвалено проєкти рішень про виконання бюджету громади за І півріччя 2024 року та затвердження договору про передачу видатків військовій частині Національної гвардії України.

Вирішено питання оренди частин нежитлових приміщень, що перебувають на балансі виконавчих органів міської ради, для роботи Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» міської ради та фельдшерського пункту в селі Лозова.

Ухвалені рішення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Розділі «Влада - Виконавчий комітет - рішення виконкому - 2024 - рішення виконавчого комітету міської ради від 25.07.2024».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу