• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Життєпис Людини підсилює вдячність

eye

57

25.07.2024 16:50

RSS

Напередодні Дня медичного працівника адміністрація комунального некомерційного підприємства "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради завітала до своїх колег «золотого віку» із візитом вдячності.

Погляньте на ці світлини, згадайте з пошаною медиків, які віддано працювали з людьми і добре серце сповна людям віддавали.

Працівники комунального некомерційного підприємства "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" привітали колег-пенсіонерів з Днем медичного працівника.

За дорученням директора комунального некомерційного підприємства  "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради Лариси Дубової працівники привітали тих, хто присвятив своє життя збереженню та зміцненню здоров’я громади.

Адміністрація висловила особливу вдячність колегам, підкресливши їхній досвід і відданість праці, яка є взірцем для нових поколінь медиків. Працівники центру особисто відвідали своїх колег, передавши їм щирі вітання, квіти та подяки. Зустрічі проходили в радісній атмосфері зі спогадами та позитивними емоціями.

Вітаємо усіх медичних працівників з їхнім професійним святом! Бажаємо міцного здоров'я, професійного зростання та невичерпної енергії для виконання нашої благородної місії.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради за інформацією комунального некомерційного підприємства "Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги" Хмільницької міської ради

Назад до розділу