• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Пріоритет - "Спочатку людина"!

eye

184

14.08.2024 15:54

RSS

«Спочатку людина»! - цей принцип розгортає у своїй роботі Рада безбар'єрності, що запрацювала при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради.

Сьогодні, 14 серпня 2024 року, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрія Сташка відбулося засідання Ради безбар'єрності.

Це - консультативно-дорадчий орган, створений для ефективного забезпечення безперешкодного середовища особам з інвалідністю та іншим маломобільним групам населення на території громади.

До його складу увійшли посадові особи профільних структурних підрозділів міської ради, установ сфери зайнятості, пенсійного забезпечення, депутати міської ради, старости старостинських округів, громадські організації.

На засіданні обговорили покроковий алгоритм наших дій з акцентом на такі складові пріоритети:

- як краще зрозуміти потреби людей та якими ці потреби бувають;

- як грамотно провести моніторинг фізичної доступності підприємств, установ та організацій і оцінити їх за такими складовими:

- "безбар'єрність вулиць і приміщень", "безбар'єрність публічних послуг" "безбар'єрність товарів загального користування", "безбар'єрність публічної інформації" та втілити якісні зміни з мінімальними витратами;

- з чого починати такі зміни та що можна зробити просто зараз.

Попереду важлива робота.

Працюємо в команді - і буде результат!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

#офіційно#рада_безбар'єрності_Хмільницька_ТГ

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Назад до розділу