• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговому засіданні виконкому

eye

101

17.09.2024 15:29

RSS

Сьогодні, 17 вересня 2024 року, у Хмільницька міська рада відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. Вирішено 24 питання.

Це дасть можливість:

- надати одноразову матеріальну допомогу громадянам, які потребують лікування складних захворювань, а також допомогу 99 громадянам - одному з батьків, вдовам/вдівцям захисників і захисниць, які загинули за незалежність України;

- вісьмом дітям із родин військовослужбовців дозволить харчуватися в закладах дошкільної освіти на пільгових умовах;

- вихованцям школи мистецтв, які бажають навчатися у групах самоокупності, здобувати позашкільну освіту.

З важливого ще унормовано Положення про органи з евакуації та приймальні пункти евакуації, узгоджено окремі планувальні та організаційні документи цивільного захисту населення.

Окремим рішенням виконкому уповноважено директора комунального підприємства «Хмільникводоканал», як замовника будівництва першої черги сонячної електростанції на станції водопідготовки в межах проєкту «Відновлювальні джерела енергії для стійкої України», на підписання тристороннього договору.

Дозволено оздоровчо-розважальному комплексу розміщення зовнішньої реклами по вул. Курортна.

Вирішено шість питань в інтересах дітей.

Це допоможе підтвердити статус «дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», а також своєчасно надати суду висновок виконкому, як органу опіки та піклування, для вирішення предмету спору в інтересах дитини.

На завершення виконком затвердив План заходів щодо складання проєкту бюджету громади на 2025 рік.

Ухвалені рішення буде оприлюднено на вебсайті Хмільницької міської ради в розділі «Влада - Виконавчий комітет - Рішення виконкому від 17.09.2024р.».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

#офіційно #виконком_вирішив #рішення

Назад до розділу