• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

"Земля говорить голосом людей" - Юлія Бараболя

eye

106

18.09.2024 16:48

RSS

Друзі! Під вечір нашому Хмільнику-імениннику є ще один творчий презент.

І це знову книга - «Земля говорить голосом людей» відомої місцевої поетеси Юлії Бичківської-Бараболі, яку презентували в Комунальному закладі "Будинок культури" Хмільницької міської ради.

Пані Юлія Бараболя - багатогранна особистість. Вона є авторкою тексту Гімну міста Хмільника.

Дає крила творчості гуртківцям напрямку журналістики в Центрі дитячої та юнацької творчості м.Хмільник, активно співпрацює з закладами культури, бібліотеками, музеями, структурними підрозділами Хмільницької міської ради в плані організації патріотичних заходів та акцій, зйомки фільмів, реалізації творчих проєктів. Її віршовані рядки неодноразово було покладено на музику і високою нотою линуть у світ пісенного мистецтва.

Презентаційна частина зустрічі заслуговує уваги, бо відбулася продумано, з притаманним авторці відчуттям доречності та чуттєвого звучання слова.

На сцену щораз піднімалися талановиті вихованці центру творчості, які читали вірші поетеси, ставили театральні сцени за творами авторки.

Найменша учасниця презентації Софія Бараболя прочитала вірш «Равликове диво», чим зворушила серця глядачів.

Лунали пісні на слова поетеси у виконанні Павла Дубового і студентки-вокалістки Крістіни Лисої.

Від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина поетесу привітав Сергій Редчик разом із колективом посадових осіб місцевого самоврядування Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської  ради.

Привітали талановиту українку і дирекція Центру творчості з колективом, друзі, рідні та шанувальники поетичної творчості, представники духовенства.

Зустріч відбулася завдяки мужності наших захисників. Тож за пропозицією авторки «Найкраща подяка авторці - донат для ЗСУ» учасники поклали у скриньку (2700 грн), які доповнять збір на придбання дрона для бійців 110 бригади.

Приєднуємося й ми до всіх натхненних побажань і зичимо поетесі довго-довго працювати на творчій ниві, щирим словом плекати думку, віру в перемогу добра.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Світлини - Центр дитячої та юнацької творчості

#Хмільнику662 #творчі_зустрічі #презентація_книги #ЗемляГоворитьГолосомЛюдей

 

img
img
img
img
img
img
img
img

Назад до розділу