• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

“Мобільна валіза” допомагає жителям громади

eye

55

23.09.2024 13:02

RSS

Спеціалісти управління «ЦНАП» Хмільницької міської ради продовжують надавати за допомогою «Мобільної валізи» адміністративні послуги вдома чи лікарні для жителів нашої громади.

20 вересня 2024 року працівники «ЦНАП» вчергове виїхали з мобільним кейсом (пересувним віддаленим робочим місцем), аби надати адміністративні послуги соціального характеру та витяг з реєстру ТГ двом жителям громади.

Проєкт «Мобільна валіза» передбачає надання послуг маломобільним групам людей, які самостійно не можуть потрапити на прийом до ЦНАПу, але таку потребу мають.

Нагадаємо, що скористатись послугами ЦНАПу вдома можуть виключно:

- громадяни, які досягли 80-річного віку;

- громадяни з інвалідністю І групи;

- громадяни, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватися, зокрема ті, хто перебуває на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах громади.

Для цього:

Представник заявника, який/яка має потребу отримати адмінпослугу вдома (родич, сусід чи соціальний працівник), звертається до управління «ЦНАП» Хмільницької міської ради за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука,10. Адміністратор перевірить, чи може людина отримати послугу віддалено, прийме заявку та завітає до вас для надання адміністративної послуги у визначений час.

Зверніть увагу! Послуги щодо оформлення біометричних документів через «Мобільну валізу» не надаються.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефонами: (04338) 2-20-85 або +38 097 111-50-33.

За інформацією Управління Центру надання адміністративних послуг

Назад до розділу