• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Курс на незалежність: людям похилого віку та особам з інвалідністю

eye

101

23.09.2024 16:28

RSS

У вересні територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради отримав останню партію благодійної допомоги від ФГ «АЛЕКС-АГРО-ГРУП»  переможця конкурсу грантів «Курс на Незалежність 2.0» – продукти харчування на загальну суму 4912,00 тис. грн.

За умовами конкурсу переможці, отримавши обладнання для розвитку власного бізнесу, спрямовують 10% від суми гранту на благодійність у вигляді харчової продукції на користь громади. 

За результатами конкурсу Хмільницька міська територіальна громада в особі безпосереднього отримувача – територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради протягом 2024 року отримала благодійну допомогу від 6-ти переможців конкурсу на загальну суму 461344,40 тис. грн., а саме від:

- ФГ «Ранчо друзів» (продуктові набори на суму 76760,00 тис. грн.);

- ФГ «АЛЕКС-АГРО-ГРУП»  (продуктові набори на суму 78800,00 тис. грн.);

- ФОП Буликов Є.М. (ковбасні вироби на суму 81060,00 тис. грн.);

- ФОП Коробко С.Ю. (продуктові набори на суму 70220,40 тис. грн.,);

- ФОП Гуменюк В.М. (продуктові набори на суму 78279,00 тис. грн.);

- ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» (борошно на суму 76225,00 тис. грн.).

Завдяки отриманій допомозі сформовано 1065 продуктових наборів малозабезпеченим громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та внутрішньо переміщеним особам.

Зараз триває видача продуктових наборів людям, які перебувають на обліку та обслуговуванні у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру до Міжнародного дня людей похилого віку. Про можливість отримання допомоги громадяни будуть повідомлені в телефонному режимі.

Територіальний центр висловлює щиру вдячність Хмільницькій міській раді, організаторам та переможцям конкурсу за благодійну ініціативу, розуміння та допомогу, за злагоджену співпрацю та підтримку громадян вразливих категорій у такий складний для українців час. Ви простягнули руку допомоги і дали можливість зробити людей хоч трішки щасливішими. Дякуємо за розуміння і чуйність, за допомогу і підтримку!

Благодійна акція стала можливою завдяки співпраці Хмільницької міської ради та агропромхолдингу «АСТАРТА-КИЇВ» в рамках проєкту «Курс на Незалежність 2.0», який реалізується спільно з Урядом Німеччини – Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку, німецьким банком розвитку DEG та партнером з впровадження Благодійним фондом «Повір у себе».

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Назад до розділу