• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На черговому засіданні виконавчого комітету

eye

248

26.09.2024 16:13

RSS

26 вересня міський голова Микола Юрчишин у Хмільницькій міській раді провів чергове засідання виконавчого комітету.

На виконкомі вирішено 34 актуальних питання.

Внесено зміни до фінансового плану КНП "Хмільницька центральна лікарня" Хмільницької міської ради, а також схвалено виконання фінплану  Комунального підприємства "Аптека" №265 за І півріччя 2024 року.

Затверджено Положення про порядок складання, затвердження, внесення змін, звітування та контролю за виконанням фінансових планів закладів охорони здоров’я Хмільницької міської ради.

Погоджено КНП «Хмільницька центральна лікарня» передати майно в оренду.

Вирішено з балансу Лелітського закладу дошкільної освіти Хмільницької міської ради безоплатно передати  комунальне майно на баланс: Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради, КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради, КУ «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів освіти» Хмільницької міської ради та Ліцею №4 м.Хмільника Вінницької області.

Сім’ї військовослужбовців, учасників бойових дій частково звільнено від оплати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти.

Вирішено призначити уповноваженого представника для роботи з електронним реєстром спортивних споруд.

Погоджено профінансувати коштом місцевого бюджету одноразову матеріальну допомогу для лікування складних захворювань, людям з інвалідністю – соціальні послуги догляду вдома,  захисникам і захисницям, які отримали поранення, травми, демобілізованим військовослужбовцям, а також учасникам АТО/ООС;

Вирішено відзначити жителів громади подяками міського голови з нагоди професійних свят: Дня працівників освіти, Дня захисників та захисниць України, Всеукраїнського дня бібліотек.

Вирішено питання стосовно підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Хмільницької громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років.

Ухвалено рішення про початок опалювального періоду 2024-2025 років в Хмільницькій громаді.

Для поліпшення житлових умов взято громадян на квартирний облік та внесено зміни до квартирної облікової справи.

Погоджено надати пільги з оплати за навчання учнів основного контингенту КПНЗ Хмільницька школа мистецтв вересень-грудень 2024 рік.

Затверджено план роботи виконкому міської ради на IV квартал 2024 року.

Схвалено проєкти рішень міської ради: про внесення змін до рішення про бюджет Хмільницької громади на 2024 рік та про затвердження Договору про передачу видатків у 2024 році Квартирно-експлуатаційному відділу м.Вінниця.

Погоджено перелік питань, внесених на розгляд позачергової 64 сесії міської ради 8 скликання, що запланована на 27 вересня 2024 року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Назад до розділу