• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Оголошуємо про початок набору до Молодіжної ради

eye

413

08.10.2024 16:22

RSS

Для налагодження ефективної взаємодії між місцевим самоврядуванням та молоддю Хмільницької міської територіальної громади, участі молоді в усіх сферах життя громади, повідомляємо про намір створити Молодіжну раду при Хмільницькій міській раді.

Запрошуємо активних та креативних молодих людей віком 14-35 років (громадян України), які є жителями населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади взяти участь в установчих зборах з обрання Молодіжної ради.

Для цього потрібно подати такі документи:

1. в разі висунення кандидата на членство в молодіжній раді інститутом громадянського суспільства (громадська організація, школа і т.д.):

- заява підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства (громадської організації, школи і т.д.);

- прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування представникадля участі в установчих зборах;

- біографічна довідка;

- згода на обробку персональних даних;

- інформація про результати діяльності інституту громадського суспільства за останній рік.

Пакет документів для подачі на членство в Молодіжній раді від інституту громадського суспільства додається Завантажити ТУТ.

2. в разі самовисунення:

- заява від молоді, що проживає в Хмільницькій міській територіальній громаді (у разі, коли молода особа подає заяву самостійно);

- біографічна довідка;

- підписний лист для збору підписів жителів відповідного населеного пункту про підтримку кандидата від відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Лист мають підписати не менш ніж 15 молодих жителів Хмільницької міської територіальної громади віком від 14 до 35 років в підтримку кандидата на членство в Молодіжній раді.

Пакет документів для подачі на членство в Молодіжній раді, коли молода особа подає заяву самостійно, можна Завантажити ТУТ.

Склад ініціативної групи:

  1. Пачевський Віталій Григорович – начальник відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.
  2. Панасюк Альона Вікторівна – провідний спеціаліст відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.
  3. Середюк Юлія Іванівна – спеціаліст 1 категорії Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.
  4. Мазур Наталія Петрівна – начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради.
  5. Дорох Віталій Володимирович – голова Ради Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО» (за згодою).

Строк подачі документів до 5 листопада 2024 року включно за адресою: вул. Столярчука, 5, м. Хмільник, Вінницької області, 22000 (1 поверх, кабінет відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради).

Склад молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

У разі додаткових консультацій звертайтеся за номером +38 (097) 563-81-16 (Панасюк Альона Вікторівна, провідний спеціаліст відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради).

УВАГА! Установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Хмільницькій міській раді відбудуться 26 листопада 2024 року.

Місце проведення: конференц-зал, 4 поверх приміщення Хмільницької міської ради.

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу