• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На черговому засіданні виконавчого комітету

eye

55

17.10.2024 15:02

RSS

17 жовтня 2024року, у Хмільницькій міській раді відбувся черговий виконком. На засіданні головував міський голова Микола Юрчишин.

img

Загалом вирішено 60 нагальних господарчих питань. З найважливішого:

- проконтрольовано фінансові плани комунальних підприємств «Хмільникводоканал», «Хмільниккомунсервіс», «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Хмільницька центральна лікарня»;

img
img
img
img

- дозволено Управлінню освіти, молоді та спорту міської ради організувати безкоштовне харчування учнів (158 дітей) із сімей у складних побутових умовах в закладах загальної середньої освіти;

- частково звільнено п`ятьох родин з числа учасників бойових дій від оплати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти.

Вирішено питання соціальної сфери. Це дозволить профінансувати з міського бюджету потреби родин загиблих захисників і захисниць України, а також здійснити розподіл субвенції з державного бюджету для соцзахисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

З метою самоврядного контролю за використанням та охороною земель у громаді затверджено акт обстеження стану та дотримання умов використання земельних ділянок та нерухомого майна.

Погоджено план культурно-мистецьких заходів у громаді, а також дозволено Будинку культури передати в оренду приміщення для дитячих циркових вистав з дотриманням заходів безпеки.

img
img
img
img

Присвоєно адресу для державної реєстрації об`єкту нерухомого майна за межами населених пунктів громади.

Доручено комунальному підприємству (балансоутримувачу) демонтувати елементи пам`ятки, що символізує російську імперську політику.

Ухвалено рішення і для розвитку комунальної інфраструктури громади. Зокрема, для утримання об`єктів та елементів благоустрою вирішено провести поточний ремонт гідроспоруди в селі Куманівці Соколівського старостинського округу.

На підставі актів комісійних обстежень про визначення стану деревонасаджень дозволено видалення аварійних дерев та безоплатно передати деревину для опалення адміністративного приміщення Кривошиївського старостинського округу Хмільницької міської ради.

За заявами громадян погоджено тимчасове розміщення будівельних матеріалів на території загального користування.

Взято поза чергою на квартирний облік при виконкомі людину з інвалідністю разом із сім`єю.

Погоджено установчі документи громадському формуванню з охорони громадського порядку та затверджено його порядок документування і обліку.

22 питання стосувалися захисту прав дитини. Рішення в цій частині ухвалено одноголосно.

img
img
img
img

Фінальну частину виконкому доповнили фінансові питання. Схвалено проєкти рішень про зміни до бюджету на 2024 рік, а також проєкти сесійних рішень про передачу видатків військовим частинам в умовах воєнного стану.

Схвалено перелік питань, що розгляне позачергова 65 сесія міської ради 8 скликання.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

#офіційно #виконком_вирішив #рішення_міськвиконкому #пріоритети

Назад до розділу