• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Разом протидіємо торгівлі людьми

eye

67

17.10.2024 15:14

RSS

З нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми працівники управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради провели просвітницьку акцію.

Під час акції серед населення громади розповсюджено понад 400 інформаційних листівок та буклетів.

У такий спосіб ми приєдналися до інформаційно-просвітницької кампанії для підвищення рівня обізнаності всіх верств населення, особливо груп «ризику», про явище торгівлі людьми та можливостей отримання постраждалими комплексної допомоги.

Інформаційні матеріали щодо запобігання торгівлі людьми з інформацією про поняття «торгівля людьми», які його ознаки, на що потрібно зважати при виїзді за кордон, пошуку роботи та які види допомоги може отримати постраждала особа розміщено в установах та закладах громади.

Важливо! Якщо вам відомо про випадки торгівлі людьми чи будь-якого виду експлуатації, або Ви потерпіли від цього злочину – звертайтеся за детальною консультацією до управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради за адресою: 2 провул. Чорновола В’ячеслава, 8 та за тел. (04338) 2-21-30.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

 

 

 

Назад до розділу