• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З нагоди професійного свята

eye

58

20.10.2024 09:16

RSS

Шановні працівники та ветерани харчової промисловості Хмільницької громади!

Харчова промисловість – це одна з основних галузей економіки, особливо в теперішніх умовах на неї покладено відповідальне завдання – забезпечення продовольчої безпеки кожної родини, громади, військових та всієї країни.

Любов до своєї обраної справи, прагнення зробити її найкраще для людей за новітніми і традиційними технологіями – ось що вирізняє наші працьовиті трудові колективи.

Темпи виробництва зростають, оновлюється асортимент продукції, поліпшується якість, удосконалюються механізми організації виробництва і – це плоди невтомних зусиль працівників харчової галузі.

У день вашого професійного свята, яке відзначаємо 20 жовтня, прийміть щиру подяку за щоденні зусилля для добробуту громадян, за те, що робите все, аби споживча продукція була смачна, якісна, індивідуальна, безпечна та знана на ринку послуг, за волонтерську діяльність в умовах воєнного стану, підтримку українських військових та добровольців, що виборюють незалежність України та відстоюють європейський демократичний шлях розвитку.

Будьте щасливі та здорові!

Бажаємо наснаги й успіху на виробництві та в житті, миру та добробуту! І нехай ваша сумлінна праця завжди слугує людям на добро!

З повагою та вдячністю за надійну співпрацю –

Міський голова Микола ЮРЧИШИН

Назад до розділу