• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 65-й сесії Хмільницької міської ради

eye

160

22.10.2024 15:01

RSS

22 жовтня 2024 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 65 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь  24 депутати міської ради, які розглянули 42 питання із запланованих 43-х. Одне з питань було знято з розгляду.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів, які віддали своє життя за Україну, і усіх невинних жертв війни.

У ході пленарного засідання депутати підтримали проєкти рішень, що стосувались внесення змін та доповнень до діючих міських програм. Зокрема, зміни спрямовані на забезпечення виконання заходів правового режиму воєнного стану, надання якісних послуг з водопостачання, створення належних умов відновного лікування та реабілітації військовослужбовців Збройних Сил України, розвиток та зміцнення матеріально-технічних баз Хмільницької школи мистецтв та оперативно-рятувальної служби, покращення благоустрою територій, оновлення містобудівної документації, забезпечення харчуванням учнів і вихованців закладів освіти. Відповідно ухвалено зміни до окремих порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів цих цільових програм.

Внесено зміни до штатної чисельності закладів дошкільної освіти, Переліку об’єктів комунальної власності Хмільницької міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2024 році.

Окремими рішеннями надано згоду на прийняття з державної власності в комунальну власність міської громади пожежної  автоцистерни та п’яти планшетів для розширення доступу жителів до передбачених законодавством електронних послуг.

Затверджено звіт про виконання бюджету Хмільницької міської  територіальної громади за 9 місяців 2024 року, договори про передачу видатків військовій частині А7010 та військовій частині А1556 у 2024 році, внесено зміни до бюджету громади на поточний рік.

Значна частина ухвалених рішень позачергової сесії стосувалась врегулювання питань земельних відносин. Усі проєкти рішень цього блоку із врахуванням окремих пропозицій підтримані депутатським корпусом.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

 

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Назад до розділу