• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ: 30 БЕРЕЗНЯ – ГОДИНА ЗЕМЛІ

eye

81

Новини

30 березня 2019 року о 20.30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб об’єднати екологічні наміри та захистити природу. Акцію підтримує Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України та Міністерство енергетики та вугільної промисловості України. Хмільницька громадо, підтримаймо і цьогоріч таку ініціативу!

Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату.

 У 2018 році  Година Землі пройшла з безпрецедентним успіхом – приєдналися  більше 7000 міст у 188 країнах по всьому світу.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія наголошує на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина,  організації  та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою.

Мета акції – привернути увагу громадськості до проблеми зміни клімату, а саме: вимкнути світло на 1 годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій з людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату. 

Кампанія «Година Землі» проводиться за ініціативи найбільшої та найосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі – Всесвітнього фонду природи (WWF).

Відзначаємо,  що місто Хмільник щороку підтримує участь в кампанії  Година Землі, підтверджуючи  свої екологічні наміри. Сподіваємося, що і цього року «Година Землі» теж буде підтримана громадою.

А, отже,  пропонуємо хмільничанам  30 березня 2019 року о 20.30 год. стати учасниками «Години Землі -2019».

Відділ прогнозування та залучення інвестицій управління економічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Назад до розділу