• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У МІСЬКОМУ ПАРКУ РЕМОНТУЮТЬ АЛЕЇ ТА ВІДРЕМОНТУЮТЬ СХОДИ

eye

117

Новини

Після настання сприятливих погодних умов у міському парку відновилися роботи з оновлення відпочинкової території. Тут  відбувається капітальний ремонт паркових алей. Значна ділянка робіт впорядкована: на алеях установлено бордюри та закладено тротуарною плиткою прогулянкові доріжки.

  • Ще минулого року ми ухвалили ряд управлінських рішень, за якими провели капітальний ремонт частини тротуару перед входом до парку, установили фонтан, бесідки та альтанки, очистили ставки, виготовили ковані вироби, що популяризують наше місто, відремонтували вбиральню із адміністративним приміщенням парку. Цього року плануємо послідовно продовжувати подальший курс на оновлення парку і при цьому будемо робити акцент на облаштуванні молодіжних локацій, адже наше місто приєдналося до ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» і ми відповідальні за результативність співпраці влади, громади та молоді, - зазначає міський голова Сергій Редчик, розповідаючи про впровадження позитивних змін у міському парку.

Роботи із капітального ремонту паркових алей у міському парку проводить ТОВ «Хмільницька будівельна компанія» - переможець публічної закупівлі через електронну систему ProZorro.

Для капітального ремонту алей спрямовані кошти державного та місцевого бюджету. Зокрема, за сприяння  народного депутата України Петра Юрчишина упродовж 2018-2019 років виділена субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 3 861 тис. грн., із місцевого бюджету передбачено співфінансування  в сумі 116,8 тис. грн.

Важливо повідомити і про те, що також планується провести капітальний ремонт сходових маршів (до річки Південний Буг) у міському парку імені Т.Г.Шевченка. На разі, управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради – розпорядник коштів місцевого бюджету шукає виконавця послуг через електронну систему  ProZorro.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу